#tenyearchallenge

#tenyearchallange

En fluga på Instagram precis nu. Man ska alltså lägga upp två bilder med tio års mellanrum. Av en händelse sitter jag i soffan och sorterar bilder på min One Drive. Av helt andra skäl än just #tenyearchallange.

Och så scrollar jag förbi de här bilderna. 2009 vs 2019.

Skrattar ihjäl mig. Allt är sig så likt. Ingenting har förändrats. På 10 år. 😂😂

Zzzzzzzz…

Somnar fortfarande i bilen. Innan vi ens har lämnat garageuppfarten. Och samma make tar alla bilder. Min man undrar annars hur många mil han egentligen har kört omkring på sin sovande fru. Måste vara flera varv runt jorden vid det här laget efter våra 23 år tillsammans i bilen. Skitkul bilsällskap verkligen.

Men hellre en sovande fru än en kräkande fru pga jätteåksjuk, tänker jag.

Åh herregud så roligt.

All kärlek ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: