Få vara en del i en annans liv är ren o skär lycka

Åh herregud vilken underbar helg som har passerat. En helg som jag hade sett fram emot så himla mycket. Sådär mycket att jag knappt ville gå från jobbet i fredags för då skulle allt typ snart vara över. Tack till mina kollegor som erbjöd sig att byta pass med mig så att jag ens kunde komma iväg. Ni är bäst.

Först datenight med maken fredagkväll på Toso i Göteborg. En magisk upplevelse med fantastisk mat, skön inredning, fantastiska drinkar och suverän service. Ett måste om ni har tänkt besöka Göteborg. Men boka i tid. Kan vara låååång väntetid på bord.

Och sen en stilla öl på Upper House på Gothia Towers innan läggdags. Så himla mys helt enkelt. Att få vara en del i en annan människas liv är så stort. Att ge varandra tid i varandras sällskap, att vilja vara med varandra och få dela upplevelser och skapa minnen tillsammans. Det är stort. Att få finnas för en annan människa. Även om det är riktigt skönt att få vara ensam nån gång ibland. Men ni fattar.

Sån skön säng att jag knappt ville sova. För då hade jag ju inte känt sängen. Efter tidig uppgång och suverän frukost drog vi vidare mot nästa trevlighet.

Mot Kämpersvik och ett femtio årsfirande av rang. Stort tack Fredrik för att vi fick vara med och fira denna fantastiska dag med dig och din härliga familj.

Väl framme i lilla underbara Kämpersvik och Fredrik och Carinas mysiga sommarställe packades väskor med mat och dryck för en lunch ute på klipporna.

Fredrik.

Gubbhyllan hemma i huset.

Vilket magiskt ställe.

Gumhyllan.

Bad och bastu.

Man fick sicksacka en smula mellan brännmaneterna i det tiogradiga vattnet. Fick dock tips av de äldre rutinerade bastubadarna som redan satt i bastun när vi kom ner, att man inte ska försöka gnugga bort svedan om man bränt sig av en brännmanet. Man ska visst ta en kniv och försöka som raka av svedan/trådarna från maneten. Bra tips.

Och det är ju det här igen. Sån enorm stark känsla att få vara en del i de här tre människornas liv. Få tillhöra i ett sällskap där man helt o hållet kan vara sig själv. Och känna att allt är helt ok. Lyckan. Kärleken. Värmen.

Han och jag.

Liten skaldjursbuffé från grebbestad kom fram. Så klart. Är man på västkusten så är man. Med havskräftor från himmelriket, krabbor fyllda med rom, otroliga räkor, ostron som jag inte vågade prova etc. Asså. Så underbart gott.

Som vi åt. Som vi drack. Och åt igen. Födelsedagsbarnet själv drog av en skön melodi en bit in på kvällen. Till gästernas förtjusning. Gåshud.

Vid två hugget var jag den förste att nanna kudden. Tror nyblivna femtioåringen la sig strax innan sex på morgonen. Otroligt.

Återigen! Ett stort rungande tack till både Fredrik och Carina för er enorma gästvänlighet och otvungna generositet de här dagarna. Ni är fantastiska! Och jag är så glad och tacksam över att ni hade barn i magen precis samtidigt som vi, den där varma sommaren 1997. 21 år senare står vi här.

Jaha. Så var den här helgen över.

All kärlek ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: