Var ska jag börja?

Asså. Jag har så himla mycket jag egentligen vill skriva om. Det finns så oerhört mycket i mitt huvud som vill ut. Men jag får inte ihop det. Orden kommer inte. Formuleringarna uteblir.

Jag vill till exempel skriva om den för mig starka känslan av tacksamhet. Så viktig och så väsentlig för mig som människa. Jag vill skriva om den tudelade känslan inför julen. Både mys och andra känslor som ryms inför en storhelg som denna. Jag vill skriva om känslan över läget i världen och här i Sverige. Det händer så mycket på samma gång att tryggheten och det som var vardag för bara ett par år sedan känns overkligt långt bort. Jag vill också skriva om hur våra söner gör mig till den stoltaste mamman i hela världen när de visar på hur de tar sig igenom livet med mod, styrka och utmaningar på deras olika sätt.

Jag vet inte hur många inlägg jag har påbörjat den sista tiden. Skrivit. Raderat. Skrivit igen. Lagt till. Raderat. Texten, orden och bokstäverna passar inte ihop. Det flyter inte. Hjärnan är full av allt jag vill få ner. Jag behöver på något sätt få ut allt ur mitt system. Liksom tömma hela maskineriet. Inte på kärlek. Det har jag massor av. Verkligen massor. Och så vill jag ha det.

Men det enda kloka jag får ner just nu är att jag önskar er alla mina fina, fina läsare där ute, ett riktigt gott nytt 2023! Med allt vad det innebär för just dig!

All kärlek ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: