Sån e jag!

Så här kan man också ha det. Och ibland vet jag varken ut eller in.

Jag följer ett par på Instagram. Henne hittade jag först. Och sen av en slump så fick han liksom hänga med. Hennes flöde dyker upp i mitt flöde då och då. Hans flöde väldigt sällan.

I natt drömde jag om det här paret. Mycket märkligt. Bara det. I min dröm var de iallafall hemma hos oss. Gick omkring. Klämde och kände. Det visade sig att de var intresserade av att hyra vårt hus. Men de blev till slut så väldigt intresserade av huset att de till och med ville köpa det. Och liksom flytta in.

Så enormt random.

Väckarklockan ringde och hur det blev med den där flytten missade jag precis.

Men jag behövde inte undra så särskilt länge visade det sig. För när jag satt och åt frukost en stund senare scrollade jag lite grann på Instagram. Och döm av min förvåning när just denna mans bild dök upp i mitt flöde. Precis den här morgonen. Och på just den bilden ville han berätta en liten hemlighet. Att de skulle flytta!!

Hahahah! Nemän! Och jag vet precis vilket hus de ska flytta till! 😂😂

Sån e jag!

All kärlek ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: