Att så mycket kan få plats på två dagar

En fredagkväll då jag hämtade hem yngste sonen vid åttahugget på stationen från Skövde och hans tuffa överlevnadsvecka. Han önskade sig mycket mat, en egen godispåse och amerikanska fluffiga pannkakor till frukost. Så klart mamma fixar den önskelistan.

Och när jag stod där vid spisen på lördagsmorgonen och gräddade fluffiga pannkakor i massor, log jag plötsligt när jag tänkte på att vi nog var rätt många mammor som har söner o döttrar på P4 just nu, som stod och gjorde lite extra den här lördagsmorgonen. ❤️

Efter den smarriga frukosten drog maken och jag på 8 årskalas då den yngste kusinen på makens sida precis har fyllt just 8.

Sen drog vi till stan för att gästa Pernilla Wahlgren på hennes 50 årsfest tillsammans med flera hundra andra i publiken, men som mest bestod av hennes familj iofs sa Måns Nathanaelsson, som var en av festfixarna på scenen. 😂 wahlgrens är ju överallt.

Och när man har varit på Pernillas femtioårsfest går man raka vägen till Pappa Grappa och äter en avsmakningsmeny på åtta rätter. Det är sen gammalt.

Ja jösses det var så himla gott! Fotade alla rätter men det skulle ni aldrig orka se så jag struntar att visa dem helt enkelt. Så ni får endast njuta av den minst godaste och den allra godaste. Gissa vad som är vad?

Söndagen skulle tillbringas på läktaren för att se när yngste spelade fotbollsmatch var det tänkt. Men efter ca 10 minuter in i första halvlek så hoppade han starkt och hurtigt in i nickduell tillsammans med en annan spelare. De krockade så hårt att smällen hördes ända upp på läktaren. Blodet sprutade och det var bara att köra upp båda killarna till akuten.

Tränaren bad mig att säga till läkarna på sjukhuset att skynda sig på lite, så de skulle hinna tillbaka till andra halvlek. Det gick ju sådär kan man säga. 😉

Åtta stygn och en timme eller tre senare fick vi åka hem. Och för er som undrar hur C mår så kan jag meddela att han mår under omständigheterna bra. Han hälsar och tackar för all omtanke.

En överlevnadsvecka i skogen är visst ingenting mot att spela fotboll.

All kärlek ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: