”Ingela” – fint docknamn ändå

Pratade med en mamma vid hämtning på jobbet förra veckan. Eller, det gör jag iochförsig varje dag men den här dagen berättade hon för mig att deras fina tvååring har flera dockor hemma som hon väldigt ofta leker med.

Dockorna kallar hon för lite olika saker. Och en av dockorna brukar visst heta ”Ingela”, sa mamman och log. 😃 Tror ni att hon fick ett leende tillbaka?! Jag tror att jag till och med skrattade en aning högt faktiskt.

Asså- hur gulligt är inte det? 😂

Bara tanken på att det nånstans i min lilla jobbort finns en liten docka som ibland kallas för ”Ingela” och som bäddas ner i sin lilla säng, är ju så mysigt att det inte är klokt. Ett perfekt docknamn ju!

Herregud, det är så roligt! Sååå otroligt otippat! Det gjorde verkligen min fredag. Och min helg. Och min måndag.

Tack snälla för den berättelsen! ❤️

PS. Mamman har godkänt att jag skriver om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: