Allt hänger ihop, allt är precis som det ska

Är det bara jag som känner mig ung och fräsch som en nyponros i ena sekunden?

Samtidigt som jag hör att när ungdomarna pratar om de gamla, och jag förstår att jag plötsligt är en av dem de menar, i den andra sekunden?

Asså – Hur i hela friden går det till egentligen? Hur hänger det ens samman med varandra?

Ser en nybliven mamma med sin bebis i vagnen gåendes på stan. Hon ser så ung och fräsch, en smula osäker och naiv ut på en och samma gång när hon går där på nåt vis, tänker jag och ler för mig själv. Hon är en vacker själ i sina bästa år.

Jag går förbi ett skyltfönster. Plötsligt ser jag någon i rutan. En mogen kvinna, en kvinna som utstrålar livserfarenhet, äger visdom och en smula klokhet när hon går där på nåt vis, tänker jag och ler för mig själv. Hon är en vacker själ i sina bästa år.

Men …. så märkligt, det är ju jag.

Och så inser jag hur allt hänger samman.

Allt är precis som det ska.

Livet ändå. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: