En Kristi himmelsfärd på landet

På oljade altaner är nu äntligen alla utemöbler på sin plats. Så kul det är att plocka fram.

Tvätten hängde på tork i solen.

Och ni vet känslan. Man är liksom bara redo. Redo för att börja kånka. Dynor ut. Dynor in. Ibland flera gånger om dagen. Hela säsongen.

Det är livet ändå. Så väldigt mycket dynor.

Och gästhusen är städade och redo för årets gäster.

Grillen laddad för kvällen.

Bra grillbord ändå. EU pallar.

Ribs.

Kallt bubbel. Alltid helt rätt.

En ny dag tar sin början. Med alla sina möjligheter. Bara att välja. Och man väljer alltid det man är redo för. Antingen väljer man det man är van vid. Och får då ta konsekvenserna av det.

Och ibland, antingen helt plötsligt eller efter en hel del prövningar, är man redo för att bryta mönster och väljer nåt helt annat. Och får då ta konsekvenserna av det.

Och allt är rätt. Just där och då är det rätt.

En kraftfull powerwalk med maken en timme i solen. Svettigt. Och efter ett snabbt beslut sneddade vi ner till bryggan när vi väl var tillbaka.

Av med paltor. Utom sport BH och trosor. Sen ner i plurret. Utan tvek. Inte ens iskallt.

Tänk. Att den här kroppen hoppade i havet bara sådär. Utan pardon. Den såg man inte komma riktigt. För en vecka sen. Eller ens för en timme sen. Framför allt inte att premiären för ett dopp skulle inträffa den 11 maj 2018.

Efter en lång dag kände vi att vi var värda en egen liten after work i kvällssolen. Fram med en liten bricka med Primadonna och ölkorvar och ett glas kallt bubbel som fanns kvar sen igår.

Den nakna kocken använder sig av ett skinnförkläde från Hemtex om ni undrar. Ett perfekt förkläde för sommarens alla grillkvällar. Passa på att införskaffa er ett eget sådant innan de tar slut.

Sen blev det kväll. Igen. Tänk att det alltid blir så. Dagarna går i en faslig fart, med alla beslut man tar, och avslutas alltid med en ny kväll. Fantastiskt ändå.

God natt världen. Vi ses i morgon igen!

All kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: