Bra söndag

Tjoho 1!

Let the bryggsäsong börja. Tack vare att Adam hade lust att komma förbi landet under ett par timmar idag, så kunde vi få ner 500 kg brygga i plurret.

Med hjälp av hans biccar, plikttrogenhet ( ”för mig är det viktigt att vara med även under det tråkiga jobbet. Jag vill inte vara en sån som bara kommer när det är roligt” ), och hans totala okänsla för iskallt havsvatten, så är nu bryggsäsongen invigd kan man säga.

Tack Adde för ovärderlig hjälp idag! Nu kan sommaren få komma vilken minut som helst.

Tjoho 2!

Klockan 17.00 satt vi på läktaren på Kungsvalla IP i Vadstena för att kolla på BK Ljungsbros andra seriematch i division 4. Solen gjorde skarpa försök till att värma upp oss tappra i publikhavet som hade kommit för att se drömfotboll denna eftermiddag.

En bra och trevlig match där det stod 0-0 i paus. Andra halvlek började. Plötsligt höll sig Calle framme på ett fint inlägg och fick in sitt allra första mål i divison 4. När slutsignalen ljöd efter dryga 90 minuter, så hade nykomlingarna i fyran BK Ljungsbro tagit sin första trepoängare i sin nya divison med siffrorna 0-1.

Så kul! Grattis till både ljungsbro och Calle.

En bra söndag helt enkelt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: