Mat och champagne-helg

Vilken helg vi har haft! Får man ha en sån mysig helg under de omständigheterna som råder just nu? Eller är det så att man nu faktiskt kanske behöver det ännu mer? Egentligen. Få vara nära de som är viktiga. Och försöka må så bra man bara kan.

Mat, champagne, sol och kärlek. Mer behöver behöver man sannerligen inte.

En vänskap som började vid 12 års ålder. Och fyrtio (!) år senare står vi här. På till exempel Stockholms senaste skrytbygge, Guldbron.

Men på riktigt – 40 år?? Finns det ens? För att ha varit vänner i 40 år krävs det ju att man är ännu äldre än just 40. Och det känns ju helt obegripligt. Faktiskt heeelt obegripligt.

Några depåstop på vägen hem och efter nästan 20000 steg var det dags för herrarna att inta köket och laga middag. Och de bjussade på så sjukt god mat.

Och ännu mer champagne så klart.

Och som grädden på moset, pricken över i:et så dyker finaste gudbarnet upp, vackraste själen ❤️Herregud så himla mysigt.

Älskar er ❤️

2 reaktioner till “Mat och champagne-helg”

  1. Så underbart! Och håller med dig, vi behöver det extra mycket just nu. Hade det hjälpt kriget att vi mådde pissdåligt hela tiden hade vi nog gladeligen gjort det, men det gör ju inte det. Har också en vän jag haft i snart 40 år. Det är fint, och stort. Trevlig helg på dig!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: