Om två veckor är det ju midsommar om det här stämmer

Plötsligt en dag den här veckan insåg jag att det var skolavslutningsveckan.

Min hjärna är fortfarande i typ april. Jag blev för länge sen inbjuden till en studentmottagning den 11 juni. Jag tackade ja så klart. Med känslan av att det är ju jättelångt fram tills dess. Och så var det plötsligt onsdag den här veckan. Den 9/6, vår bröllopsdag. Först då insåg jag att den 11/6 måste ju då vara nu på fredag. Vad hände här egentligen? Var tog våren ens vägen? Om två veckor är det ju midsommar om det här stämmer. Är det helt säkert? Känner mig på nåt sätt totalt grundlurad.

Efter en riktigt fin studentmottagning, med en stolt och nöjd student, drog jag iallafall till stugan. Maken redan på plats.

Tack 🙏 universum för den här helgen. Så välbehövlig. Fredagkvällen tillbringade jag med att ligga på bryggan och bara lyssna. Bara ligga där och lyssna på vad världen hade att förmedla. Ända till solen gick ner bakom träden.

På lördagen sjösatte vi makens 50 årspresent. Herregud! Kan vara den roligaste 50 årspresenten ever. Jösses, vad det gick mellan vågor och stänk. Det var länge sen jag hade såååå roligt!

Under eftermiddagen dök yngste sonen upp med sin kompis. Undrar vad det var som lockade mest? Kanske att få umgås med mor och far….

….eller inte!

Vi brassade lite käk. Och det är så himla, himla mysigt när ungdomarna kommer förbi. Älskar’t!

Den här kvällen var det lite extra skönt att få rå om dem ordentligt. Livet är skört. Det vi fick uppleva framför tvn denna kväll var oerhört obehagligt. Chock, rädsla, rent av skräck. Men det visade också mycket annat. Medmänsklighet, styrka, kärlek, samhörighet och gemenskap. Tankarna finns hos Christian och hans nära och kära 🙏❤️

Tog en promenad. Hjärtat fullt av känslor. Tacksamheten över det som finns. Kärleken i det jag känner.

All kärlek❤️

3 reaktioner till “Om två veckor är det ju midsommar om det här stämmer”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: