Kunde ha lämnat sminkväskan hemma

Det har varit en omtumlande sommar. Sommaren 2020 har varit känslofylld och ….. väldigt annorlunda. På så många sätt.

Vi har spenderat våra veckor tillsammans i stugan. Våra respektive syskon med familjer har under dessa veckor varit och hälsat på oss. Sammanlagt fyra till antalet. Syskon alltså. På grund av rådande omständigheter har vi inte setts allihopa samtidigt. Utan en familj i taget. Det har varit väldigt mysigt att få ha haft de här hos oss – vilket samtidigt har tagit mycket tid i anspråk. Och varenda liten minut har känts viktig. Kärlek och glädje har flödat.

Vi har prioriterat våra familjer och knappt sett till några vänner över huvud taget. Självvalt och viktigt har det känts som. Sommaren 2020.

De vi heller inte har kunnat träffa denna sommar – är våra respektive föräldrar. Alla fyra tillhör riskgrupp på olika sätt och egentligen har inte valet varit så svårt då. Men även om valet har varit lätt, känns det självklart jobbigt. Vi kanske inte har setts jättemycket tidigare somrar heller. Men det är skillnad denna sommar. Med isolering och ensamhet för många. Tur att FaceTime och sms inte smittar.

Dessutom chockstartade ledigheten med ett dramatiskt dödsbud och avslutades med ytterligare ett sorgligt dödsbud. Tankarna finns hos deras närmaste. ❤️

Man kan helt enkelt säga att känslorna har varit all over the place och verkligen åkt berg och dalbana hela semestern. Och är man då av högkänslig natur så känns det oerhört starkt.

Sista familjen ut var makens ena syster med familj och de tog tag i fiskespöna på direkten. Under bryggan bor det nämligen riktiga bjässar har vi sett denna sommar. Så from nu kommer jag aldrig mer att bada härifrån bryggan om de inte försvinner 🙈

Men asså – hur vackert är Sverige på en skala?

Tjoho! One down. Fler kvar.

Storleken har ju absolut ingen betydelse. Det vet ju alla. Men den här var 46 cm lång. Som hade tre småfisk i sin mage vid rensningen.

Chill på nya altanen. Så kul att nya decket har använts så mycket.

Åka ring. Kan vara bland det roligaste faktiskt. För både vuxna och barn. Men för det ändamålet krävs det att algerna är borta och att det inte blåser för mycket. Inte så höga krav kan tyckas. Men det kan ändå vara en utmaning. En sommar som denna.

Älskar den här bilden på min man. Tack Mimmi för att du fångade lyckan just här och nu.

Och så går solen ner. Och gör plats för sin kompis. Tiden går, dag blir till natt och i morgon är det en ny dag. Tänker – en dag närmare tills jag kan träffa min mamma.

Sminkväskan har jag inte öppnat på flera veckor. Den kunde ha stannat hemma.

Jag önskar er alla så mycket kärlek i era hjärtan. Var rädda om er. Tvätta händerna. Håll avstånd. Och säg till de du älskar att du gör just det.

All kärlek ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: