Livet fortsätter precis som vanligt för en del – medan livet aldrig nånsin blir detsamma för andra

Svåger och svägis prickade in den finaste helgen på nästan hela sommaren. De anlände till oss på landet och med sig hade de sig själva. Och solen. Och algerna i havet hade i stort sett försvunnit och vattnet låg nästan spegelblankt.

Vi tog oss ut till en av skärgårdsöarna som heter Rågö. Satte oss på en klippa med denna vackra utsikt och tog fram vår goa fikakorg. Kaffe och bulle. Där satt vi. Och njöt av livet för en stund.

En go lunch på öns enda servering. Där gäller det att vara ute i god tid en sommardag som denna såg vi. Kan verkligen rekommendera denna pärla mitt ute i Östersjön.

Hemma igen så skulle maken och hans brorsa spela årets viktigaste tennismatch. Då passade hans fru på att bjussa mig på en GlitterFisk. Tackar tackar!

Glitterfisken fick dock följa med till center court. Herregud, årets viktigaste match ville vi verkligen inte missa. Även om vi pratade så myvket att matchen kom en aning i skymundan iallafall 🤷‍♀️😂

Brorsorna.

Men. Mitt i allt det mysiga. Mitt i det som är. Så kommer så att säga livet emellan ibland. Det jag inte visste då när jag satt där på en klippa på Rågö tidigare idag, var att himlen just exakt då hade blivit en vacker ängel rikare precis i den stunden. Kanske mitt i min bulletugga, eller den sekunden jag tittade upp mot himlen och kände extra mycket, tog en man som funnits med sen jag föddes, sitt livs sista andetag. Ett sista andetag. Och jorden skälvde till en smula. Totalt osynligt för de allra flesta. Medan världen aldrig mer blir sig likt för andra. Så himla surrealistisk känsla. Så overkligt. Livet.

Han har liksom alltid funnits där. Ända sen jag föddes. Min bror har fått sitt namn efter deras son. Min vackra brudklänning syddes av hans fru. Jag har tillbringat mina första 15 somrar på deras landställe i Leksand. Dessutom delar min yngste brorson födelsedag med honom. Så overkligt. Men jag vet att han har det bra nu.

Tack Egon för allt du är och för allt du var ❤️ du sitter säkert just nu på ett litet moln tillsammans med din son och jag vet stt ni för alltid kommer att finnas här runt omkring. Tänker på dig och din familj. Ni är viktiga.

All kärlek ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: