Så mycket kärlek från mig till er

God fortsättning mina vänner. Hoppas ni hade en fantastisk nyårskväll var ni än befann er igår. Hemma eller borta. På egen hand eller tillsammans med andra.

2017 har gjort sitt. Och vi kan helt enkelt numera lägga det året till handlingarna. Var det ett bra år? Vad säger ni?

Har 2017 varit ett bra år?

För mig personligen har året inneburit en hel del utmaningar för mig att hantera. En del lite enklare. Samt en del lite tuffare.

Det bästa med utmaningar är ändå att de gör en lite starkare i slutändan. Vill jag tro iallafall. Jag vill tro att jag inför allt jag upplever är nåt jag ska lära mig av. För att kunna bli den bästa versionen av mig själv.

Det här året, framför allt den här hösten, har universum lagt krokben för mig lite då och då upplever jag. Livet har så att säga inte bara varit en enda lång våg att surfa runt på. Livet har inte bara flutit på. Jag har snubblat, och rest mig igen. Snubblat en gång till – och rest mig återigen.

Varje möte med människor lär mig något nytt. Om jag vill det. Varje situation som uppstår kan jag lära mig av. Antingen är jag medveten om det eller så bara kör jag på, utan medveten närvaro, och undrar varför jag aldrig känner att jag utvecklas eller att jag alltid får samma resultat om det är nåt jag vill förändra. Förändring kräver nämligen handling i både tanke och agerande.

Hummern på filmen ovan som sjunger ”Nu tar vi den, nu tar vi den” påvisar för mig att ta mig an 2018 med glädje, nyfikenhet och med massor av kärlek.

Kärlek, kärlek och åter kärlek.

Kärleken till och från livet. Kärleken till och från nära och kära. Kärleken till och från universum. Jag vill välja att se kärleken bakom allt som händer. För den finns där. Oavsett och alltid. Sen vad vi gör med den är upp till var och en.

Jag tror att när det känns som allra jobbigast är det som absolut viktigast att ändå se och känna kärleken.

2017 års sista kväll firades med några av våra favoritpersoner i livet. Sånt mår man också bra av. Att få känna samhörighet och få vara en del i andras liv, att känna sig viktig och betydelsefull.

En helt magisk Beef Wellington stod på menyn efter hummern.

Med lite smaklös potatisbakelse som tilltugg.

Från 2017 till ett helt nytt spännande och oskrivet 2018.

Vad önskar jag med 2018 då? Jo jag önskar mig ett år utan så väldigt mycket krokben, men förstår ändå att det kommer att snubblas en hel del även det här året.

Men det är då jag ska försöka känna kärleken som finns där under. Under liksom snubblet.

God fortsättning till er allihopa där ute! Var rädda om er själva och var rädda om varandra. Känn värmen från nära och kära och ta emot lärdomen som är meningen att du eventuellt ska ta med dig. Då kommer 2018 bli ett toppenbra år.

All kärlek!

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: