Skrattar fortfarande 😂

Hos frisören. Jag sÀtter mig i stolen och fÄr ett svart förklÀde hÀngandes över mina axlar. Det svarta över axlarna och det kritvita ljuset frÄn typ strÄlkastarna i taket, gör att jag ser ju obeskrivligt blek ut i spegeln.

Hon stÀller frÄgan, jaha, vad önskar du idag?

Först och frÀmst vill jag ju att hon ska hjÀlpa mig att dölja allt det grÄa som vÀxer sÄ det knakar ut frÄn hÄrbotten. Men i skenet av det skarpa ljuset ser jag Àven alla mina sprickor runt ögonen , som jag iofs har fÄtt för att jag har skrattat sÄ mycket genom livet, och sen de smÄ fÄrorna som liksom ger liv och skuggor Ät varandra dÀr uppe i pannan.

SÄ jag ber henne lite snÀllt att jo, kanske kan du Àven hjÀlpa mig att göra nÄt fint av dessa smÄ landmÀrken?

Hon ler lite och börjar jobba.

Och som hon jobbar. Och hon gör det sÄ bra. Hennes skalpmassage Àr fantastisk. Njuter av varje sekund.

Jag har sjÀlvklart fÄtt blÄa smÄ skydd till mina lÀsglasögon, sÄ jag kan lÀsa allt skvaller, och sÄ sÀger hon plötsligt, jo du ursÀkta, kan du ta av dina glasögon för jag behöver torka lite hÀr. Du Àr inte helt torr bakom öronen.

Haha! VadÄ, vad sa du, undrar jag med ett stort leende, och tar ner brillorna.

Jo, du Àr inte torr bakom öronen.

Och just dÀr och dÄ börjar jag skratta sÄ jag kiknar. Rakt ut bara.

Men tack snÀlla, du har gjort min dag, sÀger jag, Àr jag sÄ ung alltsÄ? Att jag inte ens Àr torr bakom öronen!?

Och herregud sÄ roligt! Helt underbart!

SÄ trots lÀsbrillor och grÄa hÄr, sprickor och fÄror sÄ Àr man helt enkelt inte Àldre Àn vad man Àr torr bakom öronen.

All kÀrlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: